'Ülkemizin geleceğine sanayiciler yön verecek'

AK Parti İstanbul 1. Bölgeden aday adayı olan İMES Sanayi Sitesi Başkanı Kemal Akar, "Türkiye Ekonomisini hedeflerine ulaştıracak ve bu zorlu yolu adım adım çıkacak olan sanayicilerdir" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş ve ekonomi dünyasının tanınan isimlerinden biri olan İMES Sanayi Sitesi Başkanı ve İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi Kemal Akar AK Parti İstanbul 1. Bölgeden aday adayı. Uzun yıllar AK Parti İstanbul İl Başkanlığında faaliyette bulunan Kemal Akar, sanayiciler başta olmak üzere iş ve ekonomi dünyasının desteklediği bir isim olarak dikkat çekiyor. Sanayici kimliği ile ön plana çıkan Kemal Akar, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin yanı sıra İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Üyeliği, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Üyeliği ve üç dönemdir İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevlerini yürütmekte. 

Uzun yıllar sanayi bölgelerinde yöneticilik yaptığının altını çizen Akar, "1989 yılından beridir sanayi bölgeleri içerisinde yöneticilik yapıyorum. Milletvekili olursam, sanayicilerimizin sorunlarını iyi bilen biri olarak meclis çatısı altında hizmet etmeye devam edeceğim” diyor. 2023 hedeflerine ulaşmak için sanayicilerin etkisinin büyük olduğuna dikkat çeken Akar, “Biz büyük hedefleri olan bir ülkeyiz. 2023 yılı için ülkece ihracatımızı 500 milyar dolar olarak hedefliyor, geleceğin güçlü Türkiye’sini inşa ediyoruz. Bu hedefte, ülkemizin geleceğine yön verecek en önemli dinamik şüphesiz sanayicilerimiz olacaktır. Türkiye Ekonomisini hedeflerine ulaştıracak ve bu zorlu yolu adım adım çıkacak olan sanayicilerdir. Sanayicilerimizin güçlenmesini sağlanmak adına hükümetimiz çok önemli destekler sunmaktadır. Bizler de bugüne kadar sanayicilerimizin önünü açacak yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi için bilgi ve tecrübelerimizi hükümetimize ilettik. Bugünden sonra da aynı köprü vazifesine devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Aslen Kastamonulu olan Akar, İstanbul doğumlu ve 25. Dönem milletvekilliği seçimlerinde 1. Bölgeden Aday Adayı. AK Parti teşkilatlarının içinden gelen Akar, diğer aday adayları arasında güçlü isimlerden biri olarak gösteriliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir