'Yüksek bir katılım var'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, oyunu Ankara'da kullandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Anıttepe Ortaokulunda kullandı. Oy kullanacağı okula MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya ile gelen Bahçeli, gazetecilerin ilgisi arasında 1376 numaralı sandığın olduğu sınıfa geldi.

Sandık görevlileri ile tek tek tokalaşan Bahçeli, görevliler tarafından nüfus cüzdanı ve seçmen kartının kontrolü sonrasında oyunu kullandı.

Okuldan ayrılmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, bugün gerçekleştirilen yerel seçimlerin millete, tüm siyasi partilere ve partilerin adaylarına hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ettiğini söyledi.

Bahçeli, "Bütün siyasi partilerimiz, yoğun bir çalışma ortamından sonra, bugüne ulaşmış bulunuyorlar. Şu an aldığımız bilgiler kadarıyla yüksek bir katılım olduğu görülmektedir. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi.

Bir gazetecinin, Türkiye geneline ilişkin oy tahminini sorması üzerine de Bahçeli, "Bizim işimiz o değil" yanıtını verdi.

Bu arada, oy kullanmaya başlandıktan bir süre sonra AFAD'dan gelen Kimyasal, Biyolojik, Radyasyon ve Nükleer (KBRN) ekibi tarafından, sandıklarda, odalarda, sınıflarda ve çevrede çalışma yapıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir