1,2 milyon Gnçtrkcll'li 2,7 milyon ücretsiz bilet aldı

Turkcel'in sinema kampanyası bu yıl da devam ediyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL -  Gnçtrkcll'in sinema kampanyası ile 2009 yılında 1,2 milyon Gnçtrkcll'li 2,7 milyon ücretsiz bilet alarak, 24 milyon lira avantaj elde etti.
Gnçtrkcll'in 2010 etkinliklerine ilişkin olarak sinema gösterimi konseptiyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, 12 milyona yakın abone sayısına ulaşan Gnçtrkcll'in "gençken yapılacak 100 şey" temasıyla düzenlediği kampanya ile bu maddelere ilişkin videoların yüklendiği websitesindeki videoların 4 milyon kez izlendiğini kaydetti.
Develioğlu, 2009 yılında Gnçtrkcll'lilere sinema salonlarında pazartesi ve perşembe günleri bir bilet alana bir bilet bedava, pop corn menülerde yüzde 50 indirim, özel gösterim ve sürpriz koltuk gibi avantajlar sağlandığını belirterek, "Geçen yıl gençler en çok komedi filmlerini izlediler. En çok 18.00 seansını tercih ettiler. En çok izlenen film de Recep İvedik oldu" dedi.
Kampanyadan en çok yararlanan iller sıralamasında ise Eskişehir'in ilk sırada yer aldığını ifade eden Develioğlu, onu sırasıyla Bolu, Trabzon, İstanbul ve Sakarya'nın izlediğini dile getirdi.
Develioğlu, "2009'da Gnçtrkcll sinema kampanyası ile 1,2 milyon Gnçtrkcll'li 2,7 milyon ücretsiz bilet alarak, 24 milyon lira avantaj elde etti" diye konuştu.
2010'da kampanya hafta içi her gün
2010 yılında kampanyayı hafta içi her gün 19.00 öncesi seanslara yaygınlaştırdıklarını bildiren Develioğlu, geçen yıl 47 il ve bin 100 salonda uygulanan kampanyanın 49 il ve bin 263 salonda uygulanacağını bildirdi.
Konuşmasının ardından soruları yanıtlayan Develioğlu, kampanyanın kapsama alanına giren yeni 2 ilin Çorum ve Malatya olduğunu söyledi.
Genç mobil telefon kullanıcıların, özellikle kısa mesaj ve mobil interneti yoğun olarak kullandığını ifade eden Develioğlu, geçen yıl genç aboneler arasında pazar payı artışı sağladıklarını belirtti.
Bu konularda ilginizi çekebilir