12 terörist teslim oldu

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, ikisi kadın 12 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak Habur Sınır Kapısı emniyet amirliğine teslim oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Şırnak'ın Silopi ilçesinde, ikisi kadın 12 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak Habur Sınır Kapısı emniyet amirliğine teslim oldu. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "Önemli Yurtiçi Olaylar" başlığı altında yer alan bilgiye göre, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir kişi, üç terörist tarafından evinden silah zoruyla çıkarıldı. Kaçırılan kişiye ait araç da teröristler tarafından gasp edildi. 

İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Armutlu beldesi Cumhuriyet mahallesi mülki sınırları içerisinde, duyum üzerine bir terörist yakalandı.  

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca alınan bir ihbar üzerine de, Şanlıurfa'nın Gölen mahallesi sınırları içinde, örgütten kaçan iki terörist silahsız ve teçhizatsız olarak yakalandı. 

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, ikisi kadın 12 terörist silahsız ve teçhizatsız olarak Habur Sınır Kapısı emniyet amirliğine teslim oldu.  

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığınca alınan bir ihbar üzerine, Çağlayancerit ilçesi Engizek mahallesi sınırları içerisinde, yayla yolu üzerinde toprağa gömülü vaziyette, piknik tüpü içerisine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı düzeneği bulundu. Patlayıcı, Kahramanmaraş Cumhuriyet Savcısının talimatıyla imha edildi.  

Kara Kuvvetleri 3'üncü Komando Tugay Komutanlığının yol emniyeti içing görevlendirilen unsurları tarafından, Siirt'in Eruh ilçesinin Bilgili köyü bölgesinde İtalyan menşeli bir "VS-50" anti personel mayın tespit edildi. Mayın, bulunduğu yerde imha edildi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir