2 kızının boğazını kesti sonra intihar etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde cinnet getiren kadın, iki kızınının boğazını kestikten sonra intihar etti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KOCAELİ - Kocaeli'nin Körfez ilçesinde cinnet getiren kadın, 11 ve 17 yaşlarındaki iki kızını bıçakla yaraladıktan sonra intihar etti. 
 
Tütünçiftlik Yavuz Sultan Mahallesi'nde oturan Fatma Y. (37), henüz belirlenemeyen nedenle cinnet getirerek 11 yaşındaki kızı Yağmur Özlem Y'yi sırt ve boğazından, diğer kazı Beste Y'yi (17) de boğazından bıçakla yaraladı. 
 
Anne Fatma Y, daha sonra aynı bıçağı kalbine saplayarak intihar etti. 
Evdeki sesleri duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, anne Fatma Y'nin öldüğünü belirledi. 
Yaralı haldeki iki kardeş, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Dün gece kızının doğum gününü kutlamıştı
Bu arada, özel bir şirkette çalışan emekli astsubay baba Cüneyt Y. ve eşi Fatma Y'nin, hastanede tedavi altına alınan ve sağlık durumunun ağır olduğu bildirilen Yağmur Özlem Y'nin dün gece 11'inci yaş gününü kutladığı öğrenildi. 
Psikolojik sorunları nedeniyle bir süre tedavi gördüğü belirtilen anne Fatma Y'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.