”22 yıldır İzmir'i yönetenler hala yapacağız edeceğiz diyorlar”

Nükhet Hotar Göksel, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu ile ilçede esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Göksel, "22 yıldır İzmir'i yönetenler hala 'yapacağız, edeceğiz' diyerek, İzmir'e zaman kaybettirmeye devam ediyor" dedi.

Göksel, AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu ile ilçede esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İzmirlilerin hizmet edecek yöneticileri bildiklerini ve seçimini buna göre yapacaklarını ifade eden Göksel, şunları kaydetti:

"22 yıldır İzmir'i yönetenler hala 'yapacağız edeceğiz' diyerek, İzmir'e zaman kaybettirmeye devam ediyor. Bunca senedir yerel yönetimlerde olanların artık İzmir için yaptıkları köklü projelerden bahsetmeleri gerek, ancak maalesef İzmir için böyle proje yapamadılar. İzmir'in artık yapacaklarını değil yaptıklarını anlatan bir yönetime ihtiyacı var."

Sıddık Topaloğlu ise Karabağlar'ın ilçe statüsünü yeni kazandığını ve ilk belediye başkanı olacak adayın sağlam adımlar atması gerektiğini belirterek, "Karabağlar'a varoş deniliyor. Bunu halk mı yaptı, yoksa belediye mi? Karabağlar için ilk belediye başkanı çok önemli" diye konuştu.