30'uncu yıl etkinlikleri sürüyor

Gazete ve eklerinin görselleri ile giydirilen DÜNYA Otobüsü Türkiye'yi geziyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Toplumsal yapının temel dinamiklerini oluşturan ekonomik gelişmeleri yakından izleyerek bağımsız, doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile okuyucularına sunan DÜNYA Gazetesi, 2 Mart'ta 30'uncu yaşına girdi. Gazetemizin 30. yılı için yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

1981 yılında ilk ulusal günlük ekonomi gazetesi kimliği ile yayın hayatına başlayan DÜNYA, aradan geçen 29 yılda Anadolu iş dünyası ve KOBİ'lere ilişkin haberlere ağırlık vererek önemli bir misyon üstlendi. Günde 100'ün üzerinde haber ve 10'u aşkın uzman yorumunu okuyucularına ulaştıran DÜNYA'nın 30. yaşını kutlamak amacıyla baskı tesislerinin bulunduğu İstanbul Bağcılar'daki binasına, dev boyutta 30'uncu yıl gazetesi giydirildi.

'DÜNYA' Otobüsü Türkiye'yi geziyor

DÜNYA Gazetesi'nin 30'uncu yılı için gazete ve eklerinin görselleri ile giydirilen DÜNYA Otobüsü de kentleri gezerek DÜNYA Gazetesi dağıtacak. DÜNYA Otobüsü, geçen hafta İstanbul'da ekonominin kalbi olarak bilinen Maslak'taydı. Büyük banka ve şirketlerin merkezlerinin bulunduğu Maslak'ta, şirket yöneticileri ve çalışanlarına DÜNYA gazetesi dağıtıldı. DÜNYA otobüsü yoluna Anadolu kaplanlarını yaratan sanayi kentleri ile devam edecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir