4 ilin emniyet müdürü daha değişti

Daha önce Van’dan ayrılmak için dilekçe verdiğini ve kabul edilmediğini söyleyen Van Emniyet Müdürü Yurdakul "Şimdi görevden alınarak merkeze alındık" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Giresun, Muğla, Sivas ve Van'da görev yapan il emniyet müdürleri, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Resmi Gazete'de yayımlanan atama ve görevlendirme kararlarına göre, Giresun Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal, Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay ve Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul başka bir göreve atanmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındı.

Giresun Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Uğur Öztürk, Muğla Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Veysal Tipioğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Turgay Çalışkan ile Van Emniyet Müdürlüğüne Polis Başmüfettişi Mahmut Karaaslan atandı.
      
Van emniyet müdürü merkeze alındı

Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Van Emniyet Müdürü Yurdakul’un, İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan atama kararnamesine göre görevden alındığı belirtildi. 2012 yılı içerisinde 1’inci Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev alan Yurdakul, 14 Eylül 2012’de Van’a atandı.

Ayrılmak istedi, kabul edilmedi

Daha önce görevden ayrılmak için dilekçe verdiğini söyleyen Yurdakul, valilik tarafından dilekçesinin kabul edilmediğini belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir