8 bin kişi önünde imza töreni

Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'la sözleşmesini 2014 yılı mayıs ayına kadar uzattı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kulüple olan sözleşmesini 2014 yılı mayıs ayına kadar uzattı.

Bursa Atatürk Stadı'nda gerçekleşen imza töreninde Bursasporlu taraftarlar Ertuğrul Sağlam'ı yalnız bırakmadı. Saha ortasına oluşturulan platformda gerçekleşen imza törenini, tribünleri dolduran 8 bini aşkın Bursaspor taraftarı izledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam zirve yarışında olmak, şampiyonluklar yaşamak için bundan sonda daha fazla çalışmak, daha fazla fedakarlık yapmak zorunda olduklarını söyledi.

Bursaspor ile anlaşmak için Bursa'ya geldiği 2 Ocak 2009 tarihinde de çok yağmur yağdığını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti:

"Biz Bursa'ya Allah'ın bereketiyle geldik. Geçen 2,5 yıl çok bereketli geçti. Bugün de yağmurlu bir gün. İnşallah bundan sonra da aynı bereket devam eder. Tarihi başarılarla dolu 2,5 yıllık süreçte bizden desteklerini esirgemeyen, valimize, belediye başkanımıza, başkanımız İbrahim Yazıcı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Gerçekten yönetim bize çok rahat çalışma ortamı sundu ve bununla beraber başarı geldi. Teknik ekibime de teşekkür ediyorum. Kulüp müdürü, personelimizin de başarıdaki payı büyük. Ancak başarıdaki en büyük pay futbolcu kardeşlerimizin. Bu başarıda şehir bütünleşmesi de çok önemli rol oynadı. İyi günde, yağmurda, çamurda desteğini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan siz taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

Şimdi artık başka hedeflerimiz var. Bursa'yı nasıl bir 'Avrupa takımı yaparız', onu düşünüyorum. Bunu her beraber yaparız inşallah. Bundan sonra daha fazla çalışmak, fedakarlık yapmak zorundayız. O yüzden işimiz kolay değil, Allah yardımcımız olsun."

Sağlam, daha sonra futbolcuları sahaya davet etti. Futbolcular da tribünlerce uzun süre alkışlandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir