8 yeni film vizyonda

Bu hafta sinemaseverler 8 filmle tanışacaklar.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bu hafta sinemaseverler 8 filmle tanışacaklar. Bunlardan ilki milyonlarca hayranı bulunan Hangover (Felekten Bir Gece ) serisinin ikinci filmi Hangover 2.

Bu kez maceraperver kahramanlarımız kendilerini Tayland'da bulacaklar. Komedi ise serinin kaçınılmazı ve garantili olarak altın tepsi de önümüze sunulacak.

Haftanın en çok beklenen ikinci filmi ise Marvel'in aynı adlı dünyaca ünlü çizgi-romanından uyarlanan X-Men serisinin son halkası "X- Men: Birinci Sınıf" . Bu kez çaylak mutantlar dünyayı kurtarma telaşı içine giriyorlar. Bolca kahramanlık ve aksiyon da çabası.

Haftanın diğer yeni filmleri ise korku ustası yönetmen John Carpenter imzası taşıyan ve psikolojik sorunları olan bir hastanın hikayesini anlatan "Koğuş".

Eğlenceli bir animasyon olan "Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet", İspanyol ateşini, erotizmle buluşturan "Ateşli Oda".

Avrupa patentli bir gerilim olan ve bir rehin alma hikayesi anlatan "Dehşet Evi", Türk sinemasının yeni yeteneklerinden Volga Sorgu'nun çektiği ve esasen futbola dayanmış gibi görünse de, gerisinde toplumsal sorunlara pencereler açan ustalıklı bir iş "Kaledeki Yalnızlık", son olarak da İtalyan sinemasından eğlenceli bir komedi olan "Gördüğüm En Güzel Kadın" bu hafta vizyona giren filmler olarak sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir