Adalı, Yönetim Kurulu'ndan istifa etti

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu görevinden istifa ettiğini açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, yönetim kurulu görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Beşiktaş Kulübü'nün Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen olağan Divan Kurulu Toplantısı'na katılarak, son bölümde söz alan Adalı, "Yorucu, yıpratıcı ve aynı zamanda devam edecek bu süreçte yönetim kurulu görevime devam etmeme kararımı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim" dedi.
Serdal Adalı, Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Bir Beşiktaşlı olarak öğrendikleri aile ve devlet terbiyesine dikkat ederek, sürecin tamamlanmasını bekleyeceği anlatan Adalı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yüce Türk adaletinin gerçekleri en kısa zamanda ortaya çıkartacağına, şahsımın ve arkadaşlarımın bu süreçten aklanarak çıkacağına inancım tamdır. Bize düşen, sessizce bu sürecin tamamlanmasını beklemektir. Sürecin başında asbaşkanlık görevimden ayrıldım. Yönetim kurulu arkadaşlarım çok büyük bir nezaket örneği göstererek bunu kabul etmediler. Yorucu, yıpratıcı ve aynı zamanda devam edecek bu süreçte yönetim kurulu görevime devam etmeme kararımı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. Yönetim kurulu görevimden istifa etmek, Beşiktaşlılıktan istifa etmek manasına gelmiyor. Bundan sonra da camiamın hizmetindeyim."
Bu konularda ilginizi çekebilir