Adel Kalemcilik müşterilerini dinliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL - 'Yüksek kaliteli, güvenilir ürün' anlayışı ile sektöründe farklılık yaratan Adel Kalemcilik, şimdi de tüm müşteri ve tüketicilerinin sorularını yanıtlamak için çağrı merkezini hayata geçirdi. Adel Danışma Hattı haftanın her günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet verecek.
 
Türkiye'de kırtasiye sektörünün lider markası Adel Kalemcilik, mart ayı itibariyle Adel Danışma Hattı'nı faaliyete geçirdi. Resmi tatiller haricinde haftanın yedi günü 09:00 - 20:00 saatleri arasında hizmet veren Adel Danışma Hattı, hem bayi ve kırtasiye perakendecilerinin hem de Adel kullanıcılarının sorularını yanıtlıyor.
Türkiye yazım, çizim, boyama ürünleri pazarının lideri ADEL Kalemcilik'in üstün hizmet odağına konumlandırdığı çağrı merkezi, ürün ve ticari sorularından, sadakat programına;  tüketici şikâyetlerinden yatırımcı ilişkilerine kadar her konuda soru ve soruna çözüm üretiyor.
Faber-Castell, Graf von Faber-Castell, Adel, Eberhard Faber, Atlas, Cordial ve Kangaro markalarıyla ilgili her türlü soruya yanıt verecek olan Adel Danışma Hattı'na 0850 224 2335 (ADEL) numaralı telefondan ulaşılabiliyor.