Ağrı'da İran plakalı iki tıra saldırı

Doğubayazıt ilçesinde park halindeki İran plakalı iki tır ateşe verildikten sonra silahla tarandı. OLayda can kaybı yaşanmazken, tırlarda maddi hasar oluştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AĞRI -  Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde park halindeki iki tır ateşe verildikten sonra silahla tarandı. 

1 Nolu Iğdır Caddesi çevre yolunda bir dinlenme tesisinde park halinde bekleyen İran plakalı iki tırın yakıt depoları ve lastikleri, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce ateşe verildi. 

Daha sonra silahla ateş açılması üzerine tesiste dinlenen tır sürücüleri ve bölgede bulunanlar dışarı çıktı. Çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle söndürülen yangında tırlarda maddi hasar oluştu. 

Olayın haber verilmesinin ardından gelen polis ekipleri, bölgede incelemelerde bulundu. Ekipler olaydan sonra kaçan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. 

Tır sürücülerden Mustafa Pur, gazetecilere yaptığı açıklamada, İran'dan batı illerine gitmek üzere geldiğini belirterek, "Doğubayazıt'taki dinlenme tesisinde mola vermiştim. Silah sesleri gelince bir anda dışarıya fırladık. Baktık tırlar yanıyor. Hemen bidonlarla su döküp söndürdük. Tırların lastiklerine önce benzin döküp yakmışlar sonra da silahla ateş edip taramışlar. Bu büyük bir haksızlıktır" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir