AGÜ Öğretim Üyesine 2015 Bilimsel Araştırma Destek Ödülü

Bu yıl 56’ncısı düzenlenen Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri "2015 Bilimsel Araştırma Destek Ödülü Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Baran’a,verildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dilek FİDAN

KAYSERİ - Eczacıbaşı Topluluğu’nun 1959 yılında tıp alanında başlattığı ödüllendirme ve  destek geleneğinin 56’ncı yılında da Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri sahiplerini buldu.

Bu yıl  56’ncısı düzenlenen Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri  "2015 Bilimsel Araştırma Destek Ödülü  Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Baran’a,verildi.

AGÜ Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Baran’a Ph+ akut lenfoblastik lösemide yeni bir tedavi yaklaşımı: Sfingozin kinaz sinyal yolağının hedeflenmesi” başlık projesi ile "2015 Bilimsel Araştırma Destek Ödülü" verildi. Baran’a ödülü Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri Bilimsel Değerlendirme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Kansu verdi.

 İstanbul Medipol Üniversitesi’nde düzenlenen ödül törenine Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı,Eczacıbaşı Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı’nın yanısıra, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabahattin Aydın ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl  katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir