Ahmet Türk için inceleme komisyonu kuruldu

Batman Valiliği, Nevruz kutlamalarında milletvekili Ahmet Türk'ün darbedildiği iddiasıyla ilgili inceleme komisyonu kurulduğunu bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BATMAN - Batman Valiliği, Mardin bağımsız milletvekili Ahmet Türk'ün darbedildiği iddiasıyla ilgili olarak valilik bünyesinde bir inceleme komisyonu kurulduğunu bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, kentte 20 Mart'ta, çeşitli gruplar tarafından düzenlenmek istenen izinsiz nevruz etkinliği esnasında, "Bağımsız milletvekili Ahmet Türk'ün, BDP otobüsünden indiği sırada güvenlik güçleri tarafından tartaklandığı" iddiasının basın organlarında yer aldığı belirtildi.

Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Konuyla ilgili MOBESE görüntüleri, polis kamerası, basın mensuplarımızın çektiği film ve fotoğrafların incelenmesine yönelik valiliğimiz bünyesinde inceleme komisyonu kurulmuştur. Komisyonda incelenmek ve kamuoyu ile paylaşılmak üzere, elinde bu iddialara dair bilgi veya belge bulunan gerek basın mensuplarımızın gerekse vatandaşlarımızın görüntüleri Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne getirmesi önemle rica olunur."

(AA)
 

Bu konularda ilginizi çekebilir