AK Parti'de aday tanıtımı yarın

AK Parti'nin milletvekili aday tanıtım toplantısı yarın Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AK Parti'yi 1 Kasım 2015 milletvekili genel seçimlerine taşıyacak milletvekili adayları, yarın saat 11.00'da Ankara Arena'da kamuoyuna tanıtılacak.

Programa başta 550 milletvekili adayı olmak üzere parti kurucuları, eski ve mevcut MKYK üyeleri, MYK üyeleri, MDK Kurulu, DHK üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları MKYK üyeleri, Bakanlar Kurulu'nun parti üyeleri, Bakanlar Kurulu eski üyeleri, önceki dönem milletvekilleri, 81 ilin il başkanları, kadın kolları başkanları, gençlik kolları başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri davet edildi.

Her ilden farklı sayıda olacak şekilde 81 ilden yaklaşık 800 otobüs gelmesi planlanıyor. Katılımcı sayısının Ankara hariç 30-35 bin civarında olması bekleniyor.

Gençlik ve Kadın Kolları Teşkilatlarından yoğun bir katılım olması da öngörülüyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk olarak yoğun katılım nedeniyle salona sığmayacak ve dışarda kalacak kalabalığa hitap edecek. Davutoğlu'nun salondaki konuşmasından önce ise yeni seçim müzikleri dinletilecek.

Davutoğlu'nun konuşmalarından sonra il il 550 milletvekili kamuoyuna tanıtılacak.

Ayrıca salonun içerisinin dışarıda kurulacak ekranlar aracılığı ile salon dışından da izlenmesi mümkün olacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise bugün saat 11.00'de Arena Spor Salonu'nda, aday tanıtım toplantısı hazırlıklarına ilişkin basın toplantısı düzenleyecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir