AK Parti'de kongre hazırlıkları başladı

AK Parti'de 1. Olağanüstü Genel Kongre hazırlıkları başladı. Kongre hazırlıkları Genel Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman Soylu ile birlikte yürütecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener, 1. Olağanüstü Genel Kongre hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

Şener, yaptığı yazılı açıklamada, kongrenin organizasyon ekibinin belirlendiğine dikkati çekerek, kendisinin de yer aldığı ekipte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Düzce Milletvekili Fevai Arslan'ın bulunduğunu ve 27 Ağustos'a kadar kongre hazırlıklarını tamamlayacaklarını kaydetti.

Şener, parti genel başkanı ile başbakanın belirleneceği kongreye ilişkin açıklamasında "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın  milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından partimiz 27 Ağustos'ta olağanüstü kongreye gidecek. Kongre hazırlıklarını Genel Başkan Yardımcımız Sayın Süleyman Soylu ile birlikte yürüteceğiz. Partimizin Genel Başkanı bu tarihte belirlenecek. Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum" değerlendirmesini yaptı.

Öte yandan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu da Twitter hesabından Ankara Arena Spor Salonu'nda kongre hazırlıklarına başladıkları bilgisini verdi ve bir kare fotoğraf paylaştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir