AK Parti'li 11 ilçe başkanı istifa etti

AK Parti Van İl Yönetimi ile Tuşba ve Gevaş ilçeleri dışındaki 11 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

VAN - AK Parti Van İl Yönetimi ile Tuşba ve Gevaş ilçeleri dışındaki 11 ilçe başkanı görevlerinden istifa etti. 

AK Parti Van İl Başkanı Abdullah Aras, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 2011 yılında atamayla, 2012'de de seçimle göreve geldiği il başkanlığının 4. yılını geride bıraktıklarını hatırlattı. 

Aras, mutlaka eksiklikleri, kusurları olduğunu, bilmeden veya istemeden kırdıkları kişiler de olabileceğini vurgulayarak, şöyle konuştu: 

"Kararı saygı ve hoşgörüyle karşılıyorum"

"Bu nedenle ben öncelikle herkesten helallik isterken, bu yolda her türlü fedakarlığı gösteren ve cefayı çeken teşkilatımdan da ayrıca huzurunuzda helallik istiyor ve hepsine ayrı ayrı minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ben şahsen kimseye, hele ki partime asla kırgın değilim. Şahsen bu kararı saygı ve hoşgörüyle karşılıyorum ve sonuna kadar AK Parti'ye her koşulda hizmet edeceğimi de ayrıca ifade etmek istiyorum" 

"Boşalan yerler için şimdiden müracaat almaya başladık"

AK Parti Van İl Koordinatörü ve Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ise Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi istifa nedeniyle boşalan yerlerin doldurulacağını, şimdiden müracaatları almaya başladıklarını belirtti. 

Tuşba ve Gevaş ilçe başkanlıkları dışında il yönetimi ve 11 ilçe başkanlığının istifalarının açıklandığı toplantıya, istifa eden il yönetimi, ilçe başkanları ve bir grup partili katıldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir