Akbank, Simav'da kredi ödemelerini erteledi

Deprem nedeniyle ilçedeki müşterilerin kredi ödemeleri 2 ay ötelendi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KÜTAHYA - Akbank Genel Müdürü Ziya Akkurt, 5,9 büyüklüğünde deprem yaşanan Kütahya'nın Simav ilçesindeki müşterilerinin kredi taksit ve ödemelerini iki ay erteleyeceklerini bildirdi.

Akkurt, yaptığı yazılı açıklamada, depremin ardından bölgedeki müşterilerine destek olmak için harekete geçtiklerini, öncelikle deprem bölgesindeki hizmetlerin kesintisiz sürdürülebilmesi için Simav'a gezici şube ulaştırdıklarını belirtti. Depremden etkilenen tüm bölge halkına "geçmiş olsun" dileklerini ileten Akkurt, şunları kaydetti:

"Depremin açtığı yaraların en hızlı bir şekilde sarılması için yürütülen çalışmalara Akbank olarak destek olmak istedik. Bölgedeki bankacılık hizmetlerinin kesintisiz sürmesi için tüm önlemleri aldık. Simav'da müşterilerimizin kredi taksit ve ödemelerini iki ay erteleyeceğiz. Bireysel müşterilerimizin talep etmeleri halinde kullandıkları krediler için iki ay taksit ertelemesi yapılacak. Ticari müşterilerimizin de yine talep etmeleri durumunda kredi geri ödemeleri ya da taksitlerini iki ay süreyle erteleyeceğiz. Amacımız, küçük de olsa bir destek vererek, deprem mağduru Simavlıların biraz olsun rahat nefes almalarını sağlamak."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir