Ali İsmail davasında polis ordusu

Gezi Parkı eylemlerinde Eskişehir'de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz ile ilgili dava yarın başlıyor. Kayseri'de ilk duruşma öncesi yaklaşık 2 bin polis memuru, 2 TOMA ve bir polis helikopteri görev yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Gezi Parkı eylemleri sırasında 2 Haziran'da saldırıya uğrayıp 38 gün komada kaldıktan sonra hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ile ilgili ilk duruşma yarın başlıyor. Kayseri'de görülecek ilk dava öncesi yoğun güvenlik önlemleri alınması ise dikkat çekti. hurriyet.com.tr sitesinin haberine göre duruşmayı; yaklaşık 2 bin polis memuru, 2 TOMA ve bir polis helikopteri takip edecek. 

Duruşma öncesi, şehrin giriş ve çıkış noktalarına ise ayrıca arama noktaları kuruldu.Kayseri-Ankara, Kayseri-Adana, Kayseri-Malatya ve Kayseri-Sivas karayollarına kurulacak güvenlik noktalarında polisin, bu geceden itibaren kimlik kontrollerine başlayacağı, otobüslerde de arama yapacağı bildirildi. Polis memurlarının 3 gün boyunca izinlerinin iptal edildiği, ayrıca 12 saat mesai, 12 saat dinlenme şeklinde çalışacağı öğrenildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir