AnadoluJet'in yer hizmetini TGS sağlayacak

Turkish Ground Services, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanı sıra Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da Anadolujet uçaklarına yer hizmeti verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yollarının (THY) bir markası olarak kurulan AnadoluJet'in yer hizmetini, Turkish Ground Services (TGS) üstlendi.

Yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 Aralık tarihi itibarıyla operasyonu devralan TGS, İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yanı sıra Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da Anadolujet uçaklarına yer hizmeti sağlayacak.

Başta THY olmak üzere Transavia, Germanwings, Mahan Airlines ve Moldavian Airlines ile Rusya menşeili kargo uçaklarına da yer hizmetleri veren TGS, AnadoluJet ile birlikte müşteri sayısını 10'a çıkardı.

TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik, konuya ilişkin açıklamasında, gelecek dönemde yer hizmetleri verdikleri şirket sayının artacağını belirterek, "Gücünü THY ve TAV gibi iki saygın kurumdan alan şirket, müşterileriyle birlikte daha da büyüyor. AnadoluJet gibi genç ve dinamik bir şirkete hizmet vermek bizim için önemli. TGS'nin verdiği kaliteli hizmet, müşterilerimizin de performansını artıracaktır" ifadelerine yer verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir