Ankaragücü olağanüstü kongreye gidiyor

Kulüp yönetimi, Ocak 2014'te olağanüstü genel kurul yapılmasına karar verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, futbol takımının Alanyaspor karşısında aldığı mağlubiyetten dolayı büyük üzüntü duyulduğu belirtilerek, "Yönetim olarak haftanın ilk günü, iş yerlerine gitmeden kulübümüz için yapacaklarımızı konuşup, değerlendirdik. Dün oynadığımız karşılaşmada tribünleri doldurarak takımımıza destek veren taraftarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Taraftarların destek kadar, kötü giden duruma tepki göstermesinin de gayet doğal olduğunun vurgulandığı açıklamada, şu görüşlere yer verildi:  

"Bunun sınırı stadyumda olduğu sürece normaldir. Fakat yenilgi sonrası kulübe gelerek futbolcu ve personele müdahale edilmesi kabul edilemez. Şu unutulmasın ki bu takım son 2 sezondur Süper Lig ve 1. Lig'in en çok gol yiyen ve küme düşen takımıydı. Bu yönetim geldikten sonra eldeki malzemeyle yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu kulüp ıslak formayla maça çıkan, yenecek yemek bulunamayan durumdan geldi. Bugün ise futbol, voleybol, basketbol ve masa tenisi branşlarında liderliğe gidiyor. Şu anda kaybedilmiş ve kötü giden hiçbir şey yok. Biz bir camiayız. Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlar, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başarıya ulaşabiliriz." 

Açıklamada ayrıca teknik heyet ve futbol takımının değerlendirildiği toplantıda alınan karara göre Ocak 2014'te olağanüstü kongreye gidileceği kaydedildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir