Antalya'da aday tanıtımına katıldılar

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel ile Manavgat ilçesindeki aday tanıtım toplantısına katıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin ve iktidarının, içinden geçtiği şu günlerden daha güçlenerek çıkacağını belirterek, "Başbakanımız dünya lideri olarak daha da güçlenecektir. Sizlerin dualarıyla, sizlerin desteklerinizle, sizlerin oylarıyla, bu ülkede sizlerin sözünüzün geçtiğini, içeride ve dışarıda herkes görecektir" dedi. 

Partililer tarafından Manavgat ilçesi girişinde karşılanan Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse; seçim otobüsüyle ilçe merkezine geldi. Yol boyunca vatandaşları selamlayan Çavuşoğlu ve Türel, Asım Okur Meydan'ında düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.  

Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmasına, Türkiye'ye 11 yıldır hizmet etmekten, yörük çocuğu olmaktan gurur duyduğunu dile getirerek başladı. 30 Mart'ta yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmayacağını ifade eden Çavuşoğlu, "Ülkemiz ve iktidarımız içinden geçtiği şu günlerden daha güçlenerek çıkacaktır. Başbakanımız dünya lideri olarak daha da güçlenecektir. Sizlerin dualarıyla, sizlerin desteklerinizle, sizlerin oylarıyla, bu ülkede sizlerin sözünüzün geçtiğini, içeride ve dışarıda herkes görecektir" diye konuştu. 

Yerel yönetimleri güçlendirmek amacıyla hazırlanan Büyükşehir Yasası ile belediyelerin bütçelerinin arttığına işaret eden Çavuşoğlu, Antalya'nın da bütçesinin 2 katına çıkacağını belirtti. Antalya Büyükşehir Belediyesinin bu bütçeyi çok iyi kullanamadığını anlatan Çavuşoğlu, uluslararası alanda kutlanan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin değerini kaybettiğini ancak Menderes Türel'in yeniden göreve gelerek Antalya'yı hak ettiği hizmete kavuşturacağını söyledi.  

AK Partili kadroların yaptığı hizmetlerin herkese anlatılması gerektiğini vurgulayan Çavuşoğlu, bu konuda kadınlar ve gençlere güvendiklerini bildirdi.  

"En iyi hizmetleri AK Partili kadrolar yapar" 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel de seçim için tüm adayların çeşitli vaatlerde bulunacaklarını, kendisinin ise her zaman yapacaklarını vaat ettiğini kaydetti. Antalya'nın 5 yıl kaybettiğini belirten Türel, kendilerinin yapacağı hizmeti, başkalarının getirmesinin mümkün olamayacağı savundu. Türel, "Manavgat'ta, Antalya'da en iyi hizmetleri AK Partili kadrolar yapar, bundan kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart'ta Manavgat, Antalya, Türkiye kazanacak" diye konuştu.  

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Partili kadroların milletin aynası olduğunu ve hizmet için mücadele ettiğini belirterek, hiçbir engelin önlerinde duramayacağını söyledi.  

Konuşmaların ardından Çavuşoğlu, Türel, Köse, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, platforma çıkarak halkı selamladı. Toplantıda konuşmalar, çevirmen tarafından işitme engellilere de aktarıldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir