Araba pazarına uçak düştü: 4 ölü

İngiltere'de özel bir uçağın araba pazarının üzerine düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Doğu Ambulans Servisi, ülkenin güneyindeki Hampshire bölgesinde meydana gelen olayda, uçakta bulunan pilot ile üç yolcunun yaşamını yitirdiğini açıkladı. 

Olayın, "Phenom 300" tipi uçağın araba pazarının yakınındaki Blackbushe Havaalanına inişi sırasında yaşandığı ve kazanın ardından araba pazarının boşaltıldığı bildirildi.

Hampshire İtfaiye Servisi ise kazanın ardından meydana gelen ufak çaplı yangının söndürüldüğünü kaydetti.

ucak-orta.jpg

'Bin Ladin'in üvey annesi ve kız kardeşi öldü'

İngiltere’nin güneyinde özel bir uçağın araba pazarına düşmesi sonucu dört kişinin hayatını kaybettiği kazada, El Kaide'nin öldürülen lideri Usame bin Ladin'in üvey annesi ve kız kardeşinin de hayatını kaybettiği öne sürüldü.

BBC'nin haberine göre, İngiltere'deki Suudi Arabistan Büyükelçiliği, Bin Ladin'in aile üyelerinin de, Yateley'deki Blackbushe Airport yakınlarında iniş sırasında düşen uçakta olduğunu belirtti.  

Büyükelçi Prens Muhammed bin Navaf El Suud, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Bin Ladin ailesine başsağlığı dileklerini iletti ve kazayı İngiliz yetkililerle birlikte araştırdıklarını belirtti.

Düşen Embraer Phenom 300 tipi uçağın, El Kaide'nin eski lideri Usama bin Ladin'in Suudi Arabistan'da yaşayan ailesine ait olan bir uçuş şirketine kayıtlı olduğu söyleniyor.

Güney Doğu Ambulans Servisi, ülkenin güneyindeki Hampshire bölgesinde meydana gelen olayda, uçakta bulunan pilot ile üç yolcunun yaşamını yitirdiğini açıklandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir