Ata Yatırım müşterileri, Garanti ATM'sinden işlem yapacak

Yatırımcılar, tüm Paramatik'lerden hesaplarına ulaşıp; bakiye sorgulama, para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın, Ata Finans Grubu ile gerçekleştirdiği işbirliği sonucu, Garanti Paramatikleri, ''Ata Yatırım'' ve ''Ata Online'' yatırımcılarının hizmetine sunuldu.

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, Ata Yatırım ve Ata Online yatırımcıları, Türkiye'deki tüm Garanti Paramatiklerinden 7 gün 24 saat hesaplarına ulaşıp; bakiye sorgulama, para yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Yapılan işlemler, yatırımcıların hesabına anında yansıtılıyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Ata Finans Grubu ile yapılan işbirliğiyle yatırımcılara avantaj sunduklarını, yurt çapında yaygın hizmet veren Garanti Paramatikler aracılığıyla, yatırım fırsatlarından anında yararlanmalarını sağladıklarını kaydetti.

Garanti olarak şubesiz bankacılıkta hedeflerinin, sadece müşterilerin değil herkesin ihtiyaçlarına en uygun kanalı en uygun zamanda kullanarak, bankacılık işlemlerinde kolaylık ve hızı yakalaması olduğunu belirtti.

Ata Yatırım Genel Müdürü Bülent Altınel de Ata Yatırım ve Ata Online yatırımcılarının bu hizmete büyük ilgi gösterdiğini belirterek, bu işbirliği sayesinde, sermaye piyasası işlemlerini internet, yatırım merkezi, cep telefonu veya iPhone aracılığıyla gerçekleştirme rahatlığını yaşayan yatırımcıların, artık tüm Türkiye'deki Garanti Paramatikleri ile Ata'daki hesabından para çekme ve yatırma kolaylığını da yaşattıklarını ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir