Atlasjet, iç hatlarda bekletmeyecek

Atlasjet'in 2D Barkod uygulmasıyla yolcular beklemeden check-in yapabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Atlasjet, tüm tarifeli iç hatlarda geçerli "2D Barkod" uygulamasıyla, yolcularına havaalanında beklemeden online check-in yapma imkanı sundu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Atlasjet, tüm tarifeli iç hatlarda geçerli "2D Barkod" uygulamasıyla, yolcularına havaalanında beklemeden uçağa biniş imkanını sağladı. Online check-in sırasında cep telefonuna sms olarak gönderilen "2D Barkod" ile yolcular, uçuş kartı almadan uçaktaki yerlerini alabiliyor.

Açıklamaya göre, "2D Barkod" uygulamasının sektörde bir ilk olduğuna dikkati çeken Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, "Zamansızlık günümüzde hepimizin ortak sıkıntısı. Biz yolcusunu en çok seven havayolu şirketi olarak, misafirlerimizi uzun kuyruklarda beklemek zahmetinden kurtarıyoruz. Biniş kartına gereksinim duymadan, bagajsız yolcularımıza ise check-in kontuarına uğramadan uçaklarına binebilme imkanı sunuyoruz. Yolcularımıza, Atlasjet ile uçtukları için elde ettikleri ayrıcalıklara bir yenisini daha eklemiş oluyoruz" görüşünü dile getirdi.

Atlasjet'in "2D Barkod" uygulamasına ilişkin ayrıntılı bilgiye, "444 3 387" bilgi hattının yanı sıra "www.atlasjet.com" adresinden de ulaşılabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir