Avea, 'BonusluAvea'yı tüketicilere sundu

Kullanıcılar, telefonlarındaki SIM kartı değiştirerek ödemelerini cep telefonuyla ve hesap bilgilerini görerek yapabilecekler.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Garanti Bankası'yla işbirliği içinde çıkardığı yeni ürünü "BonusluAvea"yı tüketicilere sundu.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, BonusluAvea kullanıcıları kartlarıyla alışveriş yaparken kendilerine özel indirim ve ücretsiz ürün fırsatlarından da faydalanabiliyor, istedikleri kişilere para gönderebiliyor ve biriken bonuslarıyla lira, dakika veya mobil internet paketi satın alabiliyorlar.

Kullanıcıların, telefonlarındaki SIM kartı değiştirerek ödemelerini cep telefonuyla ve hesap bilgilerini görerek yapabilmelerini sağlayan BonusluAvea'nın, özellikle gençler ve teknolojiyi yakından takip edenler için avantajlı bir uygulama olduğu bildirildi.

Açıklamada, Türkiye'de 40 bine yakın, dünya çapında ise 265 bin temassız POS terminalinde kullanılabilen BonusluAvea'ya, Avea bayilerinden NFC SIM kart alınarak sahip olunabildiği, başvuruda bulunmak ve detaylı bilgi almak için ise "BonusluAvea" yazıp cep telefonlarından 3340'a SMS gönderilmesinin yeterli olduğu kaydedildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir