Avea, Anadolu'daki işletmeleri daha yakından tanıyacak

Kurultay, tüm Anadolu'da kurumsal olarak tekrar ve kuvvetli bir şekilde yapılandıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KONYA -  Avea Kurumsal Kanal Türkiye Satış Müdürü Bülent Cevdet Kurultay, Avea'nın tüm Anadolu'da kurumsal olarak tekrardan kuvvetli bir şekilde yapılandığını, Anadolu'daki şirketleri daha yakından tanıyacaklarını söyledi.

Kurultay, AveaBiz Konya Şubesi açılışı için geldiği Konya'da, yaptığı açıklamada, kurumsal yapılanmanın ardından Anadolu'daki şirketlerle sadece ses iletişimi değil bir çok alanda temas kurmak istediklerini belirtti.

Kurumsal Müşteri Merkezleri ile birlikte hem müşteri yönetimini yapacaklarını hem de müşterilere yeni teknolojiler sunacaklarına dikkati çeken Kurultay, Avea Kurumsal Teknoloji merkezlerinden faydalanan işletmelerin cirolarını artırabileceklerini vurguladı.

Doğu ve Güneydoğu'ya özel ilgi

Türkiye'de toplam 37 kurumsal teknoloji merkeziyle müşterilerine hizmet verdiklerini hatırlatan  Kurultay, "Şu anda Anadolu'da 25 kurumsal teknoloji merkeziyle hizmet vermekteyiz. Zaman içinde sayımızı artıracağız. Avea tüm Anadolu'da kurumsal olarak tekrar ve kuvvetli bir şekilde yapılanıyor. Avea Anadolu'daki tüm şirketleri daha yakından tanıyacak" dedi.

Kurultay, zaman içerisinde özellikle Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da daha farklı bir yapılanma içine gireceklerini, bölgeyi tekrar canlandıracaklarını ve hizmete devam edeceklerini vurguladı.

KOBİ'lerin en çok ihtiyaç duyduğu alanın web tasarım ve mail hesabı olduğunu söyleyen Kurultay, "Bugün bir web sayfası tasarımı KOBİ'ler için büyük maliyet oluşturmakta. Biz bunu müşterilerimize ücretsiz olarak sadece Avea kullandıkları için sunuyoruz. Avea kullanan şirketlere standart paketlerde herhangi bir ücret ödemeden mail hesabına sahip oluyorlar ve domain'lerini (alan adı) Avea'dan ücretsiz olarak alabiliyorlar" dedi.

Kurultay, pazar paylarının bekledikleri şekilde yükseldiğini, pazar paylarını sadece KOBİ'lerle değil diğer büyük şirketlerle de yükselttiklerini sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir