Avea, firmaları 'Girişimcilik Günü'nde buluşturuyor

İstanbul'da 20 Ekim'de gerçekleştirilecek etkinlik, mobil sektörde ürün, servis ve projeleri ile potansiyel vadeden büyüme evresindeki firmaları bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, mobil sektörde ürün, servis ve projeleri ile potansiyel vadeden büyüme evresindeki firmaları Avea Girişimcilik Günü'nde bir araya getirecek.

Avea tarafından yapılan açıklamaya göre, 20 Ekim 2011 Perşembe günü düzenlenecek Girişimcilik Günü işini büyütmek isteyen genç girişimciler için aynı zamanda fırsatlar sunacak bir platform niteliği taşıyacak.

Londra, İstanbul ve Antwerb'de ofisleri bulunan Avrupa merkezli yatırım şirketi Hummingbird Ventures ortaklarından Pamir Gelenbe'nin de konuk konuşmacı olarak katılacağı etkinliğin ev sahipliğini ise Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir üstlenecek.

Avea Girişimcilik Günü kapsamında Avea Ürün Pazarlama Direktörü Attila Algan tarafından Sabancı Üniversitesi, AveaLabs, Inovent ve Commit Network işbirliğinde oluşturulan Avea Stratejik Ortaklık Programı ilk kez tanıtılacak. Avea Ar-Ge Direktörü Egemen Kurdoğlu ise Avea Kuluçka Merkezi hakkında bilgi verecek.

Avea Girişimcilik Günü kapsamında Inovent Genel Müdürü Serhat Görgün'ün moderatörlüğünde "Yatırımcı Bakışıyla Girişimcilik" konulu panel ise Teknoloji Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve TOBB Girişim Sermayesi Sektör Meclisi Başkan Yardımcısı Haluk Zontul, Mynet Kurucusu ve Galata Business Angels Başkanı Emre Kurttepeli ve Groupon Türkiye Genel Müdürü Emre Ekmekçi'nin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Avea Girişimcilik Günü'ne katılmak isteyen girişimcilerin "www.avea.com.tr/girisimcilikgunu" adresinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir