Avea, radyo uygulamasını başlattı

Aveamüzik Radyo uygulaması ile Seçilen radyo Windows Live Messenger açık olduğu sürece dinlenebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, Windows Live Messenger kullanıcılarını Aveamüzik Radyo uygulaması sayesinde Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanalları ve yüzbinlerce şarkı ile buluşturuyor.

Avea açıklamasına göre, Windows Live Messenger üzerinde çalışan ve tüm Windows Live Messenger kullanıcılarının erişebileceği ücretsiz bir uygulama olan Aveamüzik Radyo, kullanıcıların Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanallarına erişmelerine olanak tanıyor.

Seçtikleri radyoyu Windows Live Messenger açık olduğu sürece dinleyebilen kullanıcılar ayrıca, Avea'nın müzik portalı www.aveamuzik.com'daki Top40 listelerine ve listedeki şarkılara erişebiliyor, Aveamüzik'in 350 bin şarkılık veritabanı içinden istedikleri sanatçıları ve şarkıları aratıp dinleyebiliyor.

Ücretsiz sunulan Aveamüzik Radyo Uygulaması üzerinden şarkı dinlemek için Windows Live Messenger'ın bilgisayara yüklü olması ve kullanıcıların üye girişi yapmaları yeterli oluyor.

Aveamüzik Radyo Uygulaması, Windows Live Messenger uygulamasının altında yer alan ikonlardan, MSN portal logosunun yanındaki kırmızı renkli "Avea Radyo" ikonuna tıklandığında açılıyor ve ilk sıradaki radyo çalmaya başlıyor. Kullanıcılar radyo kanalını değiştirmek istediklerinde, uygulamanın arayüzünün ortasında yer alan radyo kanallarından istediklerine tıklayarak kanallar arasında gezebiliyor.

Tüm bunların yanı sıra, dinlenilen radyo kanalı otomatik olarak Windows Live Messenger statüsüne yansıyor ve dinleyiciler radyo kanallarının sağ üstünde bulunan Facebook ve Twitter ikonlarına tıklayarak, uygulamayı ilgili sosyal ağda arkadaşlarıyla paylaşabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir