Avea'dan TESK üyelerine özel tarife

TESK üyesi esnaflar ayda 27 liraya kendi aralarında sınırsız, şebeke içi ve sabit hatlara 2 bin 250 dakika ve diğer operatörlere 450 dakika konuşabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Avea, "TESK Esnaf Tarifesi" ile esnafları, ayda 27 liraya, kendi aralarında sınırsız, Avea ve sabit hatlarla 2250 dakika ve diğer operatörlerle 450 dakika konuşturacak.

Avea Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Akdemir ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, TESK Genel Merkezi'nde düzenledikleri basın toplantısıyla "TESK Esnaf Tarifesi"nin tanıtımını yaptı.

"TESK Esnaf Tarifesi"nin esnafın dilinden anlayan bir tarife olduğunu ifade eden Akdemir, Türkiye çapında yaklaşık 2 milyon üyeye sahip Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu TESK için yepyeni bir tarifeyi hayata geçirdiklerini söyledi. TESK üyesi tüm esnafı içine alan yeni tarife kapsamında numarasını taşıyarak Avea'lı olan ve 1 yıl tarifede kalma taahhüdü veren TESK üyelerinin sadece 27 liraya kendi aralarında sınırsız, Avea ve sabit hatlarla 2250 dakika ve diğer operatörlerle 450 dakika konuşma imkanına sahip olacaklarını anlatan Akdemir, 1 yıl tarifede kalma taahhüdü veren yeni abonelerin ise 27 liraya kendi aralarında sınırsız, Avea ve sabit hatlarla 2250 dakika ve diğer operatörlerle 350 dakika konuşabileceğini bildirdi. Taahhüt vermek istemeyenlerin ise 34 liraya tarifeden yararlanabileceğine dikkati çekti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir