Avea'nın Jett Ekibi, müşteriye adresinde destek verecek

Ekipler, müşterilerin adreslerine giderek, hizmetlerin daha rahat kullanılması için detayları uygulamalı olarak anlatacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea Müşteri Hizmetleri, müşteri hizmetlerini arayıp hizmet alan ve özellikle teknik konularda daha fazla desteğe ihtiyaç duyan müşterilerini adresinde ziyaret ederek, çözüm sağlayan "Avea Jett Ekip" projesini hayata geçiriyor.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, proje kapsamında Avea Müşteri Hizmetleri Katma Değerli Servisler Bölümü'yle görüşen Avea müşterilerine öncelikle telefonla teknik destek veriliyor.

Gerekli durumlarda Avea Jett Ekibi, müşterilerin adreslerine giderek, hizmetlerin daha rahat kullanılması için detayları uygulamalı olarak anlatıp, teknik sorunlarına çözümler üretiyor.

Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, projenin, şu anda Ankara ve İstanbul'daki müşterilerine hizmet verdiğini bildirerek, "Projeyi önümüzdeki dönemde farklı illerin de hizmet alanına dahil edeceğiz. Müşterilerimizden çok olumlu geri bildirimler alıyoruz"  dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir