Avealılar mobil ödemelerini Darty ile sürdürüyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, beyaz eşya ve elektronik perakende mağaza zincirlerinden Darty ile gerçekleştirdiği işbirliği ile Türkiye'de mobil ödemeyi e ticaret ile buluşturuyor.
     Yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında, Mobil Ödeme Servisi'ne her geçen gün yeni markalar ekleyen Avea, Türkiye'nin en büyük beyaz eşya ve elektronik perakende mağazalar zincirlerinden Darty ile Türkiye'de mikro ticaret dönemini başlatıyor.
     Proje kapsamında, Avealılar Darty'nin online alışveriş mağazasından, birbirinden cazip indirim kuponlarına çok uygun fiyatlarla, üstelik kredi kartı bilgilerini paylaşmadan, güvenli bir şekilde sahip olabiliyor.
     Darty ile yapılan işbirliği ile mobil ödemeyi e ticaretle buluşturan Avea, müşterilerine Darty'nin internet alışveriş sitesinden yapacakları 300 lira ve üzerindeki tüm alışverişlerinde geçerli olacak 30 lira indirim çekini (DARTY yazıp 7979'a SMS göndererek) Avea Mobil Ödeme ile 3 liraya; evlilik ürünlerinde geçerli olacak 75 lira değerinde indirim çekini ise (EVLEN yazıp 7979'a SMS göndererek) Avea Mobil Ödeme ile sadece 5 liraya alma fırsatı sunuyor.
     Bu arada açıklamada, mikro ticareti geliştirmek için işbirliği yapan Avea ve Darty'nin, önümüzdeki günlerde benzer kampanyalar yapmaya devam edeceği de belirtildi.
   

Bu konularda ilginizi çekebilir