Avealılara indirimli alışveriş olanağı

Yeni marka ortaklıkları ile Avealılar yıl sonuna kadar seyahatten tekstile, otomotivden kuyumculuğa yüzde 50'ye varan özel indirimlerle alışveriş yapabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea'nın gerçekleştirdiği yeni marka ortaklıkları ile Avealılar, yıl sonuna kadar seyahatten tekstile, otomotivden kuyumculuğa yüzde 50'ye varan özel indirimlerle alışveriş yapabilecek.

Avea'dan yapılan açıklamada, Avea'nın, hesabını bilen tüketiciye alışverişte de kazandırmak için "Alışveriş Avealıya Güzel" sloganı ile popüler markalarla yaptığı işbirliklerine gün geçtikçe yenilerini eklediği belirtildi.

Açıklamada, "AVIS" yazıp 5060'a SMS gönderen 25 yaş üstü ve 2 yıllık ehliyet sahibi tüm Avealıların, cep telefonlarına gelen şifreyle otomatik vitesli Mini Cooper'ı KDV dahil 111 liraya, BMW 1.16i'yi KDV dahil 106 liraya ve BWW 3.16i'yi ise KDV dahil 116 liraya kiralayabilecekleri kaydedildi.

JollyTur Bayram Kampanyası çerçevesinde 6 Kasım tarihine kadar Antalya'daki pek çok otelde yüzde 25'e varan indirim ve taksit avantajına sahip olacak Avealıların, Kurban Bayramı kampanyası çerçevesinde ayrıca sanatçılı gala programlarının yer aldığı otellerde de yüzde 25'e varan indirimlere sahip olabilecekleri ifade edilen açıklamada, "ALTINBAS" yazıp 5060'a SMS gönderen tüm Avealılara Altınbaş'tan yapacakları tüm pırlanta ve elmas ürün alışverişlerinde yüzde 20, altın ürünlerinde ise yüzde 10 indirim kazanacağı belirtildi. Enmoda.com'dan her 100 liralık alışverişte Avealılara 30 lira indirim sağlanacağı, Sonax Uygulama Merkezleri'nde otomobillerinin iç-dış yıkamasını 12.90 liraya yaptıracağı, Sürat Kargo'nun da Avealılara yüzde 30 indirim sunacağı vurgulandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir