AVIA'nın Türkiye distribütörü Ulucar Otomotiv oldu

Çek Cumhuriyeti hafif kamyon üreticisi AVIA Türkiye temsilcisini Ulubaşlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ulucar otomotiv olarak belirledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Çek Cumhuriyeti hafif kamyon üreticisi AVIA'nın, Türkiye distribütörü Ulucar Otomotiv oldu.

Ulucar Otomotiv'den yapılan açıklamaya göre, 6 ile 12 ton kategorisindeki Çek Cumhuriyeti hafif kamyon üreticisi AVIA Türkiye temsilcisini Ulubaşlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ulucar otomotiv olarak belirledi.

Ulubaşlar Holding otomotiv sektöründe 38 hizmet noktasıyla 7 yıldan beri Proton marka araçların Türkiye Distribütörlüğünü sürdüren Ulu Motoru da bünyesinde bulunduruyor.

6 ile 12 ton arasında tamamıyla rekabetçi bir ürün yelpazesine sahip olan Avia diğer üreticilerle işbirliği yerine kendi üretim tesislerinde, kendi teknolojisiyle kalite, sağlamlık ve güvenilirlik vizyonuyla üretim yapıyor. 3 farklı model, 5 farklı şase tipi ve 3,4 ile 7,5 metre arasında değişen 6 farklı dingil opsiyonuyla Türkiye pazarına Ulucar otomotivle giren Avia, pazarda rekabetçi ve yenilikçi ürünlerle müşterisine ulaşmayı planlıyor. D75, D100, D120 modelleri 4500 cc'lik 160 ve 185 HP Euro5 Cummins Motor ve zf şanzıman özelliğiyle pazara sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir