Ayvalık'taki taşınmaza 6.8 milyon lira teklif

TEKEL/TTA'ya ait taşınmaza en yüksek teklifi Binbir Gıda verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tütün, Tütün Mamulleri, Tuz ve Alkol İşletmeleri A.Ş'ye ait (TEKEL/TTA) Balıkesir Ayvalık taşınmazının özelleştirilmesine ilişkin nihai pazarlık görüşmelerinde en yüksek teklifi 6 milyon 840 bin lira ile Binbir Gıda şirketi verdi.

Özelleştirme İdaresi'nde Proje Grup Başkanı Ayhan Sarısu'nun komisyon başkanlığında gerçekleştirilen Balıkesir Ayvalık taşınmazının nihai pazarlık görüşmesine Cebeci Plastik, Profil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Binbir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. olmak üzere iki firma katıldı.

Pazarlık görüşmesinde kapalı tekliflerin alınmasının ardından, komisyon tarafından belirlenen 6 milyon 800 bin lira başlangıç tutarı ve 20 bin lira artırım aralığı ile sözlü turlara geçildi.

Sözlü turda Cebeci Plastik, Profil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi açık artırmadan çekilirken Binbir Gıda Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, 6 milyon 840 bin lira teklif verdi.

Aydın merkez taşınmazının nihai pazarlık görüşmesine de Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile Erhan Koçhan katıldı.

Başlangıç tutarının 2 milyon 400 bin lira, artırım aralığının ise 10 bin lira olarak belirlendiği ihalede, en yüksek teklifi 2 milyon 410 bin lira ile Erhan Koçhan verdi.

Adana Seyhan taşınmazının ihalesinde ise başlangıç tutarı olarak belirlenen 19 milyon 800 bin liranın üzerinde teklif veren firma olmadı.

Her üç ihale de teknik olarak sonuçlanmış oldu.

Bu konularda ilginizi çekebilir