Babalar için 'küçük mutfak aletleri'

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Mutfakta vakit geçirmeyi seven babalara yüzde 100 seramikten oluşan Cerablade seramik bıçakları, Babalar Günü’nde farklı ve bir o kadar da sağlıklı bir hediye alternatifi sunuyor. Sevdiklerine ve ailesine yemek yapmaktan hoşlanan babalara özel Cerablade Elegance Seramik bıçak setleri; vitamin oranlarını koruyucu, tat ve kokuları karıştırmayan özellikleriyle hijyenik ve sağlıklı sofralar hazırlanmasına yardımcı oluyor.
Meyve ve sebzelerdeki vitamin değerlerini koruyan Cerablade seramik bıçaklar ailesinin sağlığını düşünen tüm babalara en uygun hediye seçeneği olma özelliği gösteriyor. Bebek, çocuk ve tüm  aile bireyleri için oldukça güvenli olan Cerablade Elegance seramik bıçak setleri, nefis yemekler hazırlamayı seven babaları bu özel günde mutlu etmenin en iyi yolu.
Mutfakta Pratikliği ve Hijyeni Seven Babalara Özel…
Mutfaklarda pratikliği seven babaların işlerini oldukça kolaylaştıran Cerablade Elegance seramik bıçak setleri tek bir materyal aracılığıyla; kesme, soyma, doğrama işlemini rahat ve hijyenik bir şekilde yapabilme imkanı sağlıyor. Kolay kesim özelliği ve pratikliğiyle babalar tarafından oldukça tercih edilen seramik bıçaklarla kesilen gıdanın tadı ve vitamini korunurken, kesilen yiyeceğin şekli de bozulmuyor. Bıçak uzun süre keskinliğini koruduğu için uzun yıllar kullanabiliyor. Herhangi bir metal içermediğinden gıdalardan metal tadı alınmadığı gibi meyve ve sebze asitleri bıçağın yüzeyine de zarar vermiyor. Kesme işleminizi bir kağıt inceliğinde pürüzsüz yapabilen seramik bıçaklar sunumu seven babaların zevkine de hitap ediyor. Cerablade Elegance seramik bıçak setleri, seramiğin sert ve sağlam olma özelliğinden dolayı, oldukça keskin bir yapıya sahip. Bu özelliği de uzun süre bileme gerektirmeden kullanılmasını sağlıyor. Temizlemek için bulaşık makinesinde yıkanmasına gerek olmadan sadece suyun altına tutup, kuru bir bezle kurulamak yeterli olan seramik bıçaklar annelerin de büyük kurtarıcısı oluyor.
Eğer babanıza bu özel günde sağlıklı ve farklı bir hediye sunmak istiyorsanız www.cerablade.com.tr adresinizi ziyaret edebilirsiniz.