Babalar için indirim yüzde 50'yi buldu

Pek çok marka, 19 Haziran Babalar Günü öncesi promosyonlu ve indirimli kampanyalar sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Perakendede kampanyalar Babalar Günü öncesi hareketlendi. Pek çok marka, 19 Haziran Babalar Günü öncesi promosyonlu ve indirimli kampanyalar sunuyor. En büyük rekabet ise teknolojide yaşanıyor.

* Amerika'nın en büyük uzmanlaşmış aile ayakkabızinciri Payless ShoeSource, Babalar Günü‘ne özel olarak sezondaki tüm erkek ayakkabı/sandalet/terliklerinde yüzde 25 indirim sağlıyor. Bonus Kart sahiplerine ekstra yüzde 10 indirim var.

Çocuk ruhlu babalara

* Gerçek ve sanal dünyanın bir araya geldiği dünyanın ilk Wi-Fi pilotajlı 4 pervaneli ve 2 kameralı helikopteri Parrot AR. Drone eğlenmeyi bilen babalar için atışta. iPod touch, iPhone ya da iPad ile kullanılabilen 4 pervaneli helikopter Parrot AR.Drone, D&R, MediaMarkt ve Apple Store mağazalarında 300 euro + KDV'ye satılıyor.

* Polaris, 19 Haziran'a kadar Polaris mağazalarından 75 TL ve üstü alışveriş yapanlara 150 dakika Turkcelle konuşma hediye ediyor. Polaris'ten 75 TL ve üstü alışveriş yapanlar, babalarının ve kendilerinin telefon numarasını verdikleri takdirde, 75 dakika babasının numarasına, 75 dakika ise kendi numarasına yükleniyor.

* Panasonic ise Babalar Günü kampanyası kapsamında 2011 model televizyon alanlara ıslak, kuru teknolojili 129 TL değerinde, 3 bıçaklı bir traş makinesi hediye ediyor.

TV alana maç hediye

* Bavul ve seyahat aksesuarlarının İtalyalı markası Mandarina Duck da 10-19 Haziran tarihleri arasında geçerli olan Babalar Günü kampanyası kapsamında ikinci ürünü yüzde 50 indirimle satışa sunuyor.

* Beko ise LED TV alan müşterilerine Digitürk kart, HD yayın içeren 1 yıllık Digitürk üyeliği, seçilen 2 keyif paketi ve ilk iki ay Lig TV dahil tüm kanalları açma hakkı hediye ediyor.

* Arçelik babalarına all+in+one teknolojisi özellikli TV alan müşterilerine Digitürk kart, HD yayın içeren 1 yıllık Digitürk üyeliği, seçilen 2 keyif paketi ve ilk iki ay Lig TV dahil tüm kanalları açma hakkı hediye ediyor.

Smart TV kazanma şansı

* Vatan Bilgisayar'ın Babalar Günü kampanyası ise ürün bazlı indirimler yapacak. Ayrıca Vatan Bilgisayar, ek taksitlendirme seçeneği de sunuyor.

* İstinye Park'ta özel olarak kurulan Samsung standında Babalar Günü haftasına özel olarak X-BOX turnuvası düzenlenecek. Turnuva, 16-19 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve dört günün sonunda en yüksek puanı alan baba-çocuk bir adet SMART TV kazanma şansını elde edecek.

Babalar % 30 indirimli uçuyor

* Pegasus Hava Yolları, Babalar Günü'ne özel indirim kampanyası ile misafirlerini diledikleri noktaya yüzde 30 indirimli uçuruyor. 19 Haziran Babalar Günü'nde www.flypgs.com internet sitesinden bilet alacak Pegasus misafirleri, 1 Ağustos-31 Ekim 2011 tarihleri arasında yurt içi ve yurt dışında bulunan 46 destinasyon noktasından birine yüzde 30 indirim ile uçabilecekler.

* Dünyagöz Hastaneler Grubu'nun Facebook üzerinde Babahiro karakteri ile Babalar Günü'ne özel düzenlediği yarışmada, sayfayı beğenip babasının en cesur, en gözü kara olduğu bir olayı anlatıp bir de fotosunu paylaşanlar tatil şansı kazanacak.

* Süvari bu yıl Babalar Günü'nde çok şık bir gömleği yanında kravatıyla birlikte 29,90 TL'ye alabileceğimiz avantajlı bir kampanya sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir