Bahçeli iş adamlarıyla bir araya geldi

Devlet Bahçeli, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un ev sahipliğinde Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen yemekte iş dünyasıyla bir araya geldi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da iş adamlarıyla bir araya geldi.

Devlet Bahçeli, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç'un ev sahipliğinde Rahmi Koç Müzesi'nde düzenlenen yemeğe, TBMM Başkanvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Münir Kutluata, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve eski Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Doğan Cansızlar ile birlikte katıldı.

MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu, gazetecilerin toplantının gündemini sorması üzerine, "gündemi, davet edenlerin belirleyeceğini" söyledi. Barutçu, Bahçeli'nin daha önce Bahçeşehir Üniversitesinde de bazı iş adamlarıyla bir araya geldiğini kaydetti.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 2,5 saat süren yemekli toplantı çıkışında açıklama yapılmadı.

Yemeğe, aralarında Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kibar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yalçıntaş, Asım Kocabıyık, Feyyaz Berker, Hüsamettin Kavi ve Erkut Yücaoğlu'nun bulunduğu iş adamları katıldı.

Bu konularda ilginizi çekebilir