Bahçeli'den Erdoğan'a 'Facebook' tepkisi

MHP Lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğan'ın 'Facebook ve Youtube kapatılabilir' sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli konuyla ilgili,"Daha önce olurken hiç aklına gelmiyordu da şimdi Facebook'ta bir Tayyip Erdoğan ve oğlu dizisi başlayınca mı aklına geldi?" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli, parti mitinglerine bugün Kütahya'da devam etti. Bahçeli'nin gündeminde Başbakan Erdoğan'ın Facebook ve Youtube'a kapatacağına ilişkin sözleri vardı. MHP Lideri, "Daha önce olurken hiç aklına gelmiyordu da şimdi Facebook'ta bir Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu dizisi başlayınca mı aklına geldi?" diyerek tepki gösterdi.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da değinen Bahçeli, şu şekilde konuştu;

"Türkiye'de ne kadar yolsuzluk varsa üzerine gidilecek ya da gidilemiyorsa, ondan sonra gelen bu yolsuzluk ve rüşveti yapan kim varsa alayının kökü kazıyacaktır. Bu bize nasip olursa MHP alayının kökünü kazıyacaktır."

"Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasi ömrü tamamlandı"

Başbakan Erdoğan'a seslenen ve yüzde 51'den aşağı oy alırsa bunun kaybedeceği anlamını taşıyacağını da söyleyen Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan bitti, siyasi ömrü tamamlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi kendini toparlarsa ne ala, yoksa o da siyasi hayattan çekilmek zorunda kalacaktır. Bunun miladı 30 Mart'tır. Eğer yüzde 51'den aşağı oy alırsa anlaşılacaktır ki Abbas yolcu. Ne zaman gidecek 12 Haziran'daki genel seçimlerde" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir