Bahçeli'den "bozkurt" dersi

'Bozkurt' işareti yapan Kılıçdaroğlu'nu diline dolayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun yaptığı işaretin "bozkurt"tan daha çok burnu kesik BMC'ye benzediğini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

OSMANİYE - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. İktidara ve CHP'ye yönelik eleştirilerini sürdüren Bahçeli'nin gündeminde  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'bozkurt' işareti yapması vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, mitinginde konuşurken 'bozkurt' işareti yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı eleştirdi. Eliyle 'bozkurt' işareti yapan Bahçeli, ''Aranıza masum masum gelip, hele hele şimdi şu kurdu yapmayan kaldı mı? Bize göre kurt şudur. Ama bunlar yaparken şöyle yapıyor, burnu kesik BMC gibi. Bu kurtu bu şekliyle yapanlar kimler? Amerika'da heavy metalciler yapıyor. Bush'un kızı da bunu yapıyor. Bizim CHP Genel Başkanı, kurtun ne olduğunu bilmediği gibi... Bülent Arınç da çıkmış bunun ukalalığını yapıyor." ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir