Bahrain Air, Türkiye seferlerine başlıyor

Seferler Bahreyn'den İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftada 4 gün yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bahrain Air, Bahreyn'den İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'na sefer başlattı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan (İSG) yapılan açıklamada, bugün başlayan seferlerin, salı, çarşamba, cuma ve pazar olmak üzere haftada 4 gün, 156 yolcu kapasiteli Airbus A320 tipi uçaklarla yapılacağı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İSG Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Buğday, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanının modern altyapısı ile havayolu şirketleri ve yolcular için cazibe merkezi haline geldiğini belirterek, havalimanının yeni havayolları ve destinasyonlarla büyümesini sürdüreceğini kaydetti.

Bahrain Air'in İstanbul uçuşlarını başlatmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Buğday, seferlerin Bahreyn'in çevresindeki ülkelerde de olumlu anlamda hareketlilik yaratacağını ifade etti.

Buğday, Sabiha Gökçen'den halen Türkiye'de 26, dünyada ise 68 noktaya uçuş gerçekleştirildiğini ve 47 havayoluna hizmet verildiğini belirtti.

Bahrain Air Ticari Operasyonlar Müdürü Richard Nuttall da iki ülke arasındaki ticaret hacminin her geçen gün arttığına dikkat çekerek, başlayan seferlerin Türkiye ile Bahreyn arasındaki yalnızca turizmin değil aynı zamanda ticari ilişkilerin de geliştirilmesi ve pekiştirilmesine de olumlu katkı yapacağını vurguladı.

İstanbul'un eşsiz tarihi, doğası, arkeolojik eserleri, otelleri ve halkının geleneksel misafirperverliği ile turizm açısından çok cazip bir kent olduğunu belirten Nuttall, bu yeni hattın aynı zamanda Bahrain Air'in diğer uçuş noktalarına özellikle Dubai ve Suudi Arabistan'ın doğu eyaletlerine uygun bağlantılar sağlayacağını ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir