Bakanlar Kurulu'ndan önemli kararlar

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Adalet Bakanlığı'nın üzerinde çalıştığı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Yasa Tasarısı'na göre, ''ölüm veya hastalık nedeniyle izin verilen hükümlü veya tutukluların, ikinci derece dahil kan ve kayın hısımlarının evinde, dış güvenlik görevlileri tarafından güvenli görülen başka bir yerde, gidilen yerde bulunan kapalı ceza infaz kurumunda kalabilecekleri'' bildirdi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ''2B ile ilgili müracaat süresini 3 ay uzatıyoruz'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ''Tütün ve Alkol Piyasası Düzenleme Kurulu'nun kapatıyoruz. Bu kurumun görevlerini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Maliye Bakanlığına dağıtıyoruz'' dedi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Suriye'de bayram ateşkesini önemsediklerini belirterek, ''El Ahdar el-İbrahimi, şu anda Şam'da, biz kendisinin gayretlerini destekliyoruz. Suriye muhalefeti de destekliyor. Umuyoruz ki Şam yönetimi de rejim de bunlara destek verir. Hiç olmazsa bayram günlerinde silahlar susar, arzumuz, amacımız bu. Bu konuda İbrahimi'ye desteğimiz tam'' dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir