Bakanlardan "sahte hesap" açıklaması

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün adına sahte twitter hesapları açıldığı bildirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından yapılan açıklamada, @BakanNihatErgun adlı twitter hesabının Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'e ait olmadığı bildirildi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, @BakanNihatErgun adlı twitter hesabının Bakan Ergün'e ait olmadığı kaydedilerek, bu hesaba ve bu hesaptan gönderilen mesajlara itibar edilmemesi uyarısında bulunuldu.
 

Başbakan Yardımcılığından yapılan açıklamada da, son günlerde @Ali_Babacan kullanıcı hesabından Başbakan Yardımcısı Ali Babacan adına bazı tweetlerin atıldığı belirtilerek, söz konusu kullanıcı hesabının Babacan'a ait olmadığı bildirildi.

Açıklamada, son günlerde @Ali_Babacan kullanıcı hesabından Babacan adına bazı tweetlerin atıldığını tespit edildiğine yer verildi.

Söz konusu kullanıcı hesabının Babacan'a ait olmadığı belirtilen açıklamada, bu sahte hesaba ve atılan mesajlara itibar edilmemesi istendi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir