Barselonalı Tello'dan ayrılık sinyali

Barcelonalı Tello, bu sezon oynayacağı maçlarda alacağı süreye göre futbol hayatını başka kulüpte sürdürebileceğini açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Barcelona'nın İspanyol oyuncusu Cristian Tello, maçlarda daha fazla dakika alamaması halinde önümüzdeki sezon kulüpten ayrılabileceğinin sinyalini verdi. 

İspanyol basınına Barcelona'daki geleceği hakkında açıklamalar yapan Tello, "Kulüpte şu an için mutlu olmama rağmen gelecek sezonun neler getireceği belli olmaz" şeklinde konuştu. 

Takımla her geçen gün daha iyi kaynaştığını vurgulayan 22 yaşındaki oyuncu, "Artık daha olgunum ve sahada daha çok zaman almak istiyorum. Sezon sonundaki duruma bakacağım ve bana en uygun kararı alacağım" ifadesini kullandı. 

İspanyol oyuncu, takımda ilk 11'e girmek için çok yoğun bir rekabet yaşandığını hatırlatarak, "İhtiyaç halinde ben hazırım. Performansımın en iyisini sahayaa yansıtacağımdan eminim. Gerisi teknik direktörün kararı. Tüm seçenekleri düşünmesi gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.  

Tello, ağustos ayında Barcelona ile sözleşmesini 4 yıl daha uzatmıştı. Liverpool ve Tottenham Hotspur'un İspanyol oyuncuyu önümüzdeki sezon kadrosuna katmak isteyebileceği öne sürülüyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir