Başsavcılık: 13 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı dünkü saldırıyla ilgili olarak 13 kişinin ve sosyal medyadan terörü öven paylaşım yapan 3 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Beşiktaş'ta dün meydana gelen hain terör saldırısına ilişkin 13 kişinin gözaltında alındığını, ayrıca sosyal medyada da paylaşımda bulunan 3 kişinin de gözaltına alındığı açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı yazılı açıklamada "10 Aralık 2016 tarihinde saat 22.00 sıralarında Beşiktaş Arena Stadı yakınlarında Türkiye Cumhuriyeti Devletini hedef alan terör saldırısıyla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturma kapsamında 13 şüpheli gözaltına alınmıştır. Soruşturmada olayın tüm fail ve bağlantılarının ortaya çıkarılabilmesi yönünde genişletilerek sürdürülmektedir. Bununla birlikte terör saldırısıyla ilgili basın yayın yolu ile ya da sosyal medyada platformlarında terörü ve terör örgütlerini övücü mahiyette, terör örgütlerinin propagandasına hizmet eden,terörü meşru gösteren, terörle mücadele edenleri hedef gösteren haber, yorum ve paylaşımlar takip edilmekte olup, bu konuda yürütülen soruşturma kapsamında şu ana kadar 3 şüpheli gözaltına alınmıştır, bir kısım şüphelilerin yakalanması çalışmalarına ise devam edilmektedir " denildi.

Erdoğan: Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğizErdoğan: Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz

CHP, olağanüstü toplanıyorCHP, olağanüstü toplanıyor

Putin: Saldırı, ortak çabaya ihtiyacı kanıtladıPutin: Saldırı, ortak çabaya ihtiyacı kanıtladı

KKTC'de bir günlük yas KKTC'de bir günlük yas

Şehit sayısı 38 olduŞehit sayısı 38 oldu