Erdoğan: Mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz

Önceki günkü saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret eden Erdoğan, "Milletimizin şüphesi olmasın, mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haseki Hastanesi'nde önceki günkü saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti.

Erdoğan hastane çıkışında şunları söyledi: "İki tane yoğun bakımda arkadaşımız var. Öyle zannediyorum ki çok kısa sürede yoğun bakımdan çıkıp odalarına geçecekler. Onun dışında diğer gazilerimiz toparlanmış vaziyette. Haseki'dekiler geneli itibariyle bizleri umutlandırdı.

38 şehidimiz, 155 yaralımız var. Buradaki üzerinde duracağımız en önemli konu, bu terör belasıyla, bununla mücadeleyle... Milletimizin sonuna kadar bu mücadele üzerinde duracağımızdan şüphesi olmasın. Biz bu yola çıkarken kefenlerimizi giydik de çıktık. Korkup meydanı alçaklara bırakmayız. Bunların bu vatanda en ufak bir payı yok. Çünkü bunlar bu vatana yönelik bir vatansever aşkları yok.

El yapımı bomba yüklü araçla saldırı yaptılar ve içimizi acıtan tabloyla karşı karşıya kaldı. Ben bütün şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun. Şunu bilsinler ki bunların yanına koymayacağız. Daha ağır bedeller ödeyecekler."

Saldırıyı lanetleyen iş dünyasından birlik çağrısıSaldırıyı lanetleyen iş dünyasından birlik çağrısı

Putin: Saldırı, ortak çabaya ihtiyacı kanıtladıPutin: Saldırı, ortak çabaya ihtiyacı kanıtladı

Şehit sayısı 38 olduŞehit sayısı 38 oldu

Şehit polisler için tören düzenlendiŞehit polisler için tören düzenlendi