Bazı bakanlıklara atamalar yapıldı

Zafer Benli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Bazı bakanlıklara ait atama kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Dış Ticaret Müsteşarlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürü Selahattin Armağan Vurdu başka bir göreve atanmak üzere görevden alınarak yerine Dış Ticarette Standardizasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Tarık Sönmez atandı.

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığında açık bulunan Bilgi ve İletişim Teknolojileri Daire Başkanlığına, Tarım ve Çevre İstatistikleri Daire Başkanı Murat Tunçel, bu suretle boşalacak Tarım ve Çevre İstatistikleri Daire Başkanlığına Trabzon Bölge Müdürü Sebahattin Sarı, Sarı'dan boşalan Trabzon Bölge Müdürlüğüne Van Bölge Müdürü Hakan Göregen, Van Bölge Müdürlüğüne Matematikçi İlhan Tarlacı'nın ataması yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdür Yardımcılığına, Bakanlık Müşaviri Dr. Dilek Hande Binnet, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Zafer Benli atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hatipoğlu görevinden alınarak, boşalacak yönetim kurulu üyeliğine Zafer Benli atandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir