Besleyip büyüttüklerin kepenk indirdi

MHP Lideri Bahçeli, AKP'nin Hakkari'deki mitinginde kepenk indirenlerden şikayet etme hakkı olmadığını savundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAMSUN - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"Hakkari'de kepenk inmişse beslediğin büyüttüğün PKK'lılar bunu yaptı diye şikayet etmeye ne hakkın var? Bunları azdıran sensin. Bu iktidarın devamı mümkün değildir, yorulmuştur, tükenmiştir, yıpranmıştır" dedi.

Bahçeli, partisince Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinginde halka hitap etti. Bahçeli, ülkenin çok ağır iç ve dış tepkilerle karşı karşıya kaldığı bir ortamda 12 Haziran seçimlerine gidildiğini söyledi.

Bu seçimlerin"iktidarın ortaya koyduğu Türkiye tablosuyla bu ülkede vatandaşların yaşadığı gerçekler arasındaki farkı belirleyeceğini" ifade eden Bahçeli, özel bir mazeret olmaması halinde herkesin oy kullanmasını istedi.

Paketlerle oylar gasp ediliyor

"Terör almış başını gidiyor" diyen Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hakkari'de kepenklerin inmesinden, arabaların kontak kapatmış olmasından şikayet ettiğini söyledi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Sen necisin? 'Ortadoğu'nun eş başkanıyım' diyorsun, 'sultanım', 'padişahım' diyorsun, en muktedir başbakan olduğunu söylüyorsun. Hakkari'de kepenk inmişse beslediğin büyüttüğün PKK'lılar bunu yaptı diye şikayet etmeye ne hakkın var? Bunları azdıran sensin. Bu iktidarın devamı mümkün değildir, yorulmuştur tükenmiştir, yıpranmıştır. Bu iktidarın üçüncü dönemi olmaz, üçüncü dönemin halka getireceği refah ve mutluluk yok. Olsa olsa geceleri uykusuz kalan, kabus gören, 'bir ayağım tökezlese, iktidardan uzaklaşsam, yolum Yüce Divan' korkusu sarmış bir Başbakan ve Recep Tayyip Erdoğan var. İktidar, olmanın ısrarı bundandır. Bunun için de yapmayacağı kalmamıştır."

Türkiye'de evlere paketler göndermek suretiyle hane halkının oylarının gasp edildiğini iddia eden Bahçeli,"Vatandaşın yoksul olmasını ve bugünkü iktidara mecbur kalmasını sağlamak istiyorlar. Bu paket kimin? AKP'lilerin değil bu paket, milletin vergileri, devletin gelirleriyle oluşmuş kaynaklardır. Öyleyse o paketleri alın yiyin, için, utanmayın, ezilmeyin bu istismarı yapana vurun tokadı gitsin. MHP, bu anlayışla 9 yıllık iktidar tahribatını ortadan kaldırarak, onarım ve toparlanma iktidarını kurmak istiyor. İktidarın tahribatını 100 ana kalemle tespit ettik, 100 çözümle milletimizi mutluluğa kavuşturmak istiyoruz. İşsizliğin kökünü kazımak, yoksullukla mücadele etmek, terörün silinmesine gayret göstermek için namus sözü veriyor ve bu 100 çözümü yapacağımızı söylüyorum."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir