Best Buy, ikinci mağazasını Ankara'da açacak

Şirket, Türkiye'deki ikinci mağazasını 20 Nisan'da Ankara Çayyolu Mesa Plaza Alışveriş Merkezi'nde açacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Teknoloji alışverişinde dünyanın önde gelen mağazalar zinciri Best Buy, Aralık 2009'da İzmir'de açtığı tasarım ödüllü ilk mağazasından sonra ikinci mağazasını Ankara'da açacak.

Best Buy firması tarafından yapılan açıklamada, Best Buy Türkiye'deki ikinci mağazasını 20 Nisan Salı günü Ankara Çayyolu Mesa Plaza Alışveriş Merkezi'nde açacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, dünya çapındaki yaklaşık 4 bin mağazası ve 155 bin çalışanıyla hizmet veren Best Buy, benzersiz teknoloji alışverişi deneyimini yaşatarak Ankara'da da teknoloji alışverişinin yüzünü değiştirecek.

En son ve yeni teknolojiyi müşterileriyle buluşturmayı vaat eden Best Buy, Alienware bilgisayar ve dünyanın neresinde olursa olsun, evdeki tüm TV kanallarını bilgisayardan ve cep telefonundan izlemeye olanak sağlayan Slingbox'un Ankara'da da satışa sunacak.

Best Buy, bilgisayar dünyasındaki taşınabilir bilgisayarı' ASUS-LAMBORGHINI VX5 ve ASUS G51J 3D'yi de Türkiye'de ilk defa Ankara Mağazasında satışa sunacak.

Teknoloji alışverişinde önde gelen şirketlerinden Best Buy, 1966 yılında Amerika'da kuruldu. 44 yıllık teknoloji alışverişi tecrübesini Türk müşterilerinin hizmetine sunan Best Buy, dünya çapında yaklaşık 4 bin mağazasında müşterilerinin teknoloji ihtiyaçlarına çözümler üreten bir hizmet markası.

13 ülkedeki Best Buy mağazalarında toplam 155 bin Mavi Tişörtlü çalışıyor. Best Buy, büyümesini müşteri odaklılık felsefesine, müşterilerinin teknoloji ihtiyaçlarını anlayarak kişiye özel bütün çözümler sunmasına borçlu. Bu anlayışla Best Buy, bugün 45 milyar dolar yıllık ciroya sahip.

Açıklamada, Association for Retail Environments, (ARE) tarafından bu yıl 39. düzenlenen Uluslararası Perakende Mağazaları Tasarım Yarışmasında Best Buy, İzmir mağazası tasarımıyla Mağaza Tasarımı 2010 ödülünü aldığı hatırlatıldı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir